SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Botkyrka-Rönninge Simsällskap
Välkommen till vår hemsida

Inbjudan till årsmöte 2024
2024-02-18 17:20

Tisdag 26 mars klockan 19.00 håller Botkyrka-Rönninge Simsällskap årsmöte. Vi kommer berätta om året som gått och året som kommer. Vi kommer även att välja ordförande, ledamöter och suppleanter till styrelsen samt revisorer och valberedning. Ta chansen att träffa styrelsen och andra medlemmar och ta del av information om vad som är på gång i föreningen. Vi bjuder de som kommer på fika!

 

Agenda och andra handlingar kommer finnas att läsa i dokumentarkivet under mappen "Årsmöte 2024". Handlingarna publiceras senast en vecka innan mötet. 

 

Har du möjlighet att bidra till föreningens verksamhet genom att ta på dig någon roll i styrelsen så hör gärna av dig till Linda, ordförande, via e-post eller telefon. Alla krafter behövs för att vi ska få en förening som kan ge vattenvana och främja simkunnighet!

 

Välkomna på årsmöte!

Webbshoppen tillsvidare stängd
2024-02-08 18:04

BRSS leverantör av klubbkläder, The Brand Studio Sweden AB försätts i konkurs.

 

Detta innebär således att Klubbtryck.se kommer att stängas ner för inkommande ordrar nu på direkten. Klubbtryck.se kommer att avbryta alla pågående ordrar och göra krediteringar på de varor som eventuellt ej har levererats.

 

BRSS påbörjar direkt arbetet med att hitta en ny leverantör av klubbkläder och ber om att få återkomma med information om detta.

Låt oss hjälpas åt!
2024-02-04 14:25

Vårterminen är igång och det känns väldigt roligt att se all aktivitet i simhallen. 

 

Vi har några uppmaningar till alla simmare och medföljande för att allt ska fungera så bra som möjligt när vi är i badet själva eller tillsammans med allmänheten. 

 

 • Respektera skogränsen. Stampa av grus och smuts utanför badet. Ta av skorna vid receptionen/kassan och ställ dem på skohyllorna i omklädningsrummen.
 • Begränsa antalet medföljande vid träning. Kommunen ser helst att det bara är en vuxen som följer med. Vi förstår att ni ibland måste ha syskon eller flera vuxna med, men försök att begränsa så gott det går.
 • När ni kommer till badet så sätt ett "närvaro-streck" på lappen i kassan. Gäller både simmare och medföljande. 
 • All ingång till simhallen sker genom omklädningsrummen.
 • Ingen mat eller fika ska ätas i simhallen eller uppe på hyllan/läktaren. Vid speciella tillfällen kan BRSS göra undantag, till exempel vid avslutningar och tävlingar. 
 • Medföljande får bara använda gymmet när det är öppet för allmänheten. Givetvis betalar man för sin träning på gymmet.
 • I omklädningsrum, i duschen och i simhallen är det skärmförbud. Det gäller även under våra träningar. Tränarna får använda skärm för att bedriva träningen, till exempel rapportera närvaro eller dokumentera träningen.
 • Vi hjälps alla åt att hålla rent och snyggt i simhall, dusch och omklädningsrum.

 

Punkterna ovanför gäller alla träningar. På söndagar ansvarar BRSS för inpassering och städning efter att badet stängt för allmänheten och personalen slutat för dagen. Vi ber därför alla som är i badet på söndagar att vara lite extra noga med att hålla rent och snyggt!

 

Läs mer på kommunens hemsida om Storvretsbadet.

 

Hälsningar BRSS Styrelse

Gott Nytt 2024!
2023-12-27 17:00
Gott Nytt År!

Snart öppnar vi dörren och kliver in i ett nytt år, år 2024. Men innan vi stänger 2023 kan vi blicka tillbaka på ett år som bjudit på mycket glädje och engagemang i både träning och tävling. Under året har vi haft totalt 213 simmare i som mest 23 grupper. Av våra simmare är 53 procent tjejer och 47 procent killar. Under höstterminen utmanades vi av renovering i Storvretsbadet. De äldre grupperna kunde träna på nästan som vanligt men vi kunde inte starta de yngre grupperna förrän i oktober. Det innebar ett litet tapp av simmare som vi hoppas att vi kan hämta igen under kommande år.

 

Under 2024 ska vi fortsätta vårt arbete med att utbilda våra tränare och utveckla BRSS Simlinje. Tränarna utbildas enligt Svensk Simidrotts utbildningstrappa och genomgår HLR-utbildning med regelbundenhet. BRSS Simlinje är ett hjälpmedel för tränarna och vägleder i vad simmarna ska träna på och utveckla i varje grupp.

 

Det är dags att boka plats till vårterminens simgrupper. Har du som medlem inte fått mail så titta i skräppost. Fram till och med den 3 januari har medlemmar företräde och den 4 januari släpps resterande platser till nya simmare. Simmare i medley, vuxencrawl, C-, B- och A-gruppen behöver inte boka plats, ni får kallelse. Vill ni inte behålla platsen tacka nej genom att klicka på länken nästan längst ner i mailet.

 

Vi har inför vårterminen, för första gången sedan 2019, höjt träningsavgifterna. Höjningen är mellan 7,5 och 12,5 procent, vilket blir mellan 100 och 300 kronor beroende på vilken grupp man tränar i. Träningsavgifterna, tillsammans med bidrag från stat och kommun, täcker våra kostnader för hyra av simbassängen, arvoden till våra tränare och startavgifter för tävlingar samt övriga kostnader så som försäkringar, programkostnader och träningsutrustning. Har du frågor kring anmälan eller avgifter så kontakta oss via e-post: info@brss.nu

 

Vi önskar alla simmare med familjer ett Gott Nytt År!

Tack för denna termin
2023-12-12 10:08
Luciasim 11/12

I söndags arrangerades det årliga Luciasimmet. Kvällen bjöd på ett fina Luciatåg med fackelsim och avslutades med utmärkelseutdelning och tävling.

Vi vill tacka alla simmare, föräldrar, tränare och supportrar som var på plats!

Resultat från tävlingen hittar ni här.

Avslutning höstterminen 2023

Söndagen den 10/12 hade vår yngsta grupper Plask & Lek, Pingvinen och Fisken en gemensam avslutning med lek och fika.

PS: Ett kompensationstillfälle kommer att hållas på söndag 17/12 för dess grupper i och med uteblivna tillfällen under terminen. Dessa tillfällen hålls på ordinarie träningstider.

Under veckan kommer även övriga grupperna att ha sina respektive avslutningar för terminen. Undrar ni något angående detta ber vi er fråga respektive tränare.

Vårterminen 2024

Terminen startar i samband med terminsstarten av skolorna. Kallelse och bokningar för  denna termin kommer att skickas ut via e-post under v.51. Befintliga medlemmar kommer att ges förtur till bokningen.

 

Botkyrka-Rönninge Simsällskap önskar alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

Inbjudan till Luciasim 2023-12-10
2023-11-28 19:29
 

Botkyrka-Rönninge Simsällskap har glädjen att bjuda in till Luciasim söndagen den 10 december 2023

 

Luciasim inleds med luciatåg med fackelsim i bassängen, därefter tar simtävlingen vid.

Luciasim är en intern simtävling där alla simmare från hela klubbens träningsverksamhet får vara med och delta. Ett perfekt tillfälle att prova på hur en tävling går till och att se och inspireras av klubbens äldre simmare.

 

Alla simmare som deltar i tävlingen får en medalj. Medaljen delas ut i slutet av tävlingen.

 

Anmälan till tävlingen görs till respektive tränare. Senast den 7/12.

Varje simmare får delta på max 3 stycken grenar

 

Grenordning

 1. 200 Valfritt
 2. 25 Frisim (Crawl)
 3. 50 Fjäril
 4. 50 Ryggsim
 5. 50 Frisimsben (med platta)
 6. 50 Bröstsim
 7. 25 Valfritt (ej Crawl)
 8. 50 frisim
 9. 50 Frisim (master)

 

Tider 

15:30 - Samling för luciatåg och fackelsim, ombytta och klara
16:00 - Luciatåg och fackelsim
16:15 - Insim
16:50 - Utdelning av utmärkelser
17:00 - Tävlingsstart
17:50 - Prisutdelning för alla som deltagit i tävlingen
18:00 - Slut

Nyheter från våra grupper
C-gruppen , 06/01 14:06 
Medley 1 & 2, 07/10 22:08 
B-gruppen , 03/10 22:14 
 
Våra sponsorer & Samarbetspartners
Facebook