SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Botkyrka-Rönninge Simsällskap
Välkommen till vår hemsida

Föreningsläger i Gimo 28:e - 30:e oktober
2022-09-26 18:44

Fredag den 28/10 tom söndag den 30/10 anordnar BRSS ett föreningsläger för samtliga simmare i A, B, C och D-gruppen. Lägret kommer att hållas i Gimo, på Gimo Sportcenter. På plats i Gimo kommer vi ha 4 stycken simträningar och gemensamma aktiviteter under helgen. Det blir 1 simpass på fredagen, 2 simpass på lördagen och 1 simpass på söndagen innan hemfärd.  Mer detaljer och tider för helgen kommer närmare avresan.

 

Avresa: fredag den 28/10 klockan 16:30 från Storvretsbadet

 

Boende: Gimo vandrarhem i flerbäddsrum

 

Träning: I Gimo simhall och sportcenter

 

Hemresa: efter sista träningspasset på söndag förmiddag

 

Kostnad: 600 kr / person (faktureras via Sportadmin ca 1 vecka innan avresa)

I priset ingår: Transport i buss T/R från Storvretsbadet, Logi 2 nätter, lakan, helpension fr om middag ankomstdagen t o m frukost avresedagen, måltidsdryck (saft/vatten) samt träning.

 

Anmälan: Senast söndag den 2/10. Anmälan görs genom att svara på den kallelse som skickats ut i Sportadmin. Viktigt att ange ev specialkost i samband med anmälan.

 

Föräldrar: Vi kommer att behöva 2 stycken föräldrar som följer med och hjälper till med diverse saker under helgen. Skriv i kommentersfältet i samband med anmälan av ert barn om ni vill följa med och hjälpa till.

Har ni några frågor, tveka inte att höra av er till info@brss.nu

 

Info om anläggningen: 5 minuter från simhallen ligger Gimo vandrarhem. Logi sker i flerbäddsrum med dusch/wc i korridoren. Kök och sällskapsrum med tv finns. Vi äter i ladan som är anläggningens restaurang.

 

Vi hoppas att så många simmare som möjligt kan följa med på denna fantastiks helg med träningar och god gemenskap!

Klubbrekord och personliga rekord under sommarens SUM-SIM
2022-09-06 17:52

Under sommaren representerades BRSS utav två simmare, Jonathan Olsson Stridh och Jonathan Essien på de Svenska Ungdomsmästerskapen i simning (SUM-SIM) i långbana.

På plats i Norrköping presterade Jonathan och Jonathan på topp. Personliga rekord slogs på samtliga distanser som simmades.

 

Jonathan Olsson Stridh placerade sig som bäst på en 9:e plats på 50 frisim med tiden 25,73. Olsson Stridh simmade även hem två nya klubbrekord på distansen 100 bröstsim (1:12,47) och 50 bröstsim (31,89).

 

Jonathan Essien simmade samtliga fjärsilsdistanser, 50, 100 och 200 meter. Essien placerade sig som bäst på en 18:e plats på 100 och 200 meter fjäril.  

 

Mycket bra simmat av våra Sum-simmare och ett stor grattis till fina simningar.

Välkomna till höstterminen 2022!
2022-09-03 15:58

Nu är snart alla våra grupper igång och tränar igen efter ett långt sommarlov. Det är väldigt roligt att möta simmare och föräldrar i badhusen igen. A-, B-, C- och D-grupperna kallar vi för tävlingsgrupper. Här nedanför finns en preliminär planering för höstens tävlingar.

 

För att veta vilka tävlingar som är aktuella för respektive simmare titta i kolumnen åldersgrupp och i kolumnen grupp. När det är dags att anmäla sig till tävlingarna kommer tränarna att skicka ut information via SMS eller e-post. Har ni några frågor så ställ dem till er tränare i första hand.

 

Vi jobbar också för att få till ett läger (fredag eftermiddag till söndag lunch) för tävlingsgrupperna. Planen är att vi åker till Katrineholm i oktober. Håll utkik efter mer information! 

Välkommen på informationsmöte med extra årsmöte 8 september 2022
2022-08-31 20:57

Botkyrka-Rönninge Simsällskaps styrelse bjuder in till ett informationsmöte som vi kombinerar med ett extra årsmöte. 

 

Vid informationsdelen av mötet kommer vi berätta om vad som är på gång i klubben under höstterminen, till exempel vilka tränare som är verksamma samt vilka tävlingar och läger som planeras. Vi kommer också berätta om arbetet som gjordes på klubbdagen.

 

Det extra årsmötet hålls för att välja en ledamot till styrelsen (blivande kassör) samt för att behandla frågan om ansvarsfrihet för styrelsen gällande verksamhetsåret 2021. Vi söker fortfarande efter suppleanter till styrelsen, revisorer för föreningen och ledamöter till valberedningen. Är du intresserad, kontakta ordförande Linda Evjen. 

Boka plats för höstterminen 2022
2022-07-05 17:03

Nu är bokningssidan öppen för befintliga medlemmar .

Den 18/7 klockan 18:00 öppnar vi för nya medlemmar. Följande grupper måste boka sin plats för höstterminen 2022.

  • Crawlskolan
  • Fisken
  • Pingvinen
  • Plask & Lek
  • Vuxencrawl (nya medlemmar)

Ni som tidigare gjort en intresseanmälan måste gå in och boka plats via bokningssidan.

 

Träningsgrupperna A, B, C, D, Medley och Vuxencrawl har fått en automatiskt kallelse via e-post.

 

Det går redan nu att se alla bokningsbara grupper för terminen på bokningssidan för nya medlemmar.

 
Botkyrka-Rönninge Simsällskap förebehåller sig rätten att vid behov ändra träningstider under terminen. Detta i och med att Fittjabadet någon gång under hösten planeras att stängas för renovering. Föreningens målsättning är att så få grupper som möjligt ska påverkas av detta.
 
Vid frågor, vänligen kontakta kansliet på info@brss.nu
Välkommen till klubbdag 4 september!
2022-06-28 14:10

Söndagen den 4 september 2022 träffas vi på Lida friluftsgård för en dag tillsammans. Vi kommer prata om var vi som förening är idag och hur vi vill att klubben ska utvecklas. Det är med andra ord en dag där du har stor möjlighet bidra med dina tankar och att påverka framtiden för Botkyrka-Rönninge Simsällskap.

Nyheter från våra grupper
Öppet vatten - Sjösim, 28/05 10:31 
 
Våra sponsorer & Samarbetspartners
Facebook