SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Botkyrka-Rönninge Simsällskap
Välkommen till vår hemsida

Höstterminen 2024

Under augusti och september 2024 kommer träningen att ske i Solna simhall och i Sydpoolen, Södertälje eftersom Storvretsbadet är stängt för renovering. 

 

A-, B- och C-grupperna kommer träna tillsammans. Vilka dagar och tider som gäller för respektive simmare avgörs tillsammans mellan simmare och tränare. 

 

Träningarna startar vecka 31, schema kommer upp här på hemsidan inom kort.

Terminsstart för A-, B- och C-gruppen HT 2024
2024-07-08 08:00

Välkomna till höstterminen 2024. Simträningarna drag igång från och med den 29/7.

 

Som vi tidigare har informerat om är Storvretsbadet stängt på grund av renoveringar fram till och med september månad. Därför kommer simträningarna för A-, B- och C-gruppen att hållas tillfälligt i Södertälje (Sydpoolen) och Solna simhall under juli, augusti och september.

 

Likt sommarträningarna blir A-, B- och C-gruppen en gemensam grupp i Sportadmin. Vi ber er svara i Sportadmin på om ni kommer delta på en träning eller inte.

 

Simmare i C-gruppen behöver inte närvara på samtliga träningstillfällen som erbjuds. När träningen startar för terminen bestämmer ni (simmare och vårdnadshavare) tillsammans med tränarna vilka dagar som ska gälla för dig.

 

I samband med detta mail skickar vi ut avisering med faktura för höstterminen 2024. 

 

Vill du avstå de tillfälliga träningarna i Södertälje och Solna ber vi att ni meddelar detta genom att klicka på texten/länken i aviseringsmailet ”Jag önskar att avstå de tillfälliga träningarna i Södertälje och Solna tills träningarna återupptas i Storvretsbadet (prel i oktober).”.

 

De simmare som väljer att avstå de tillfälliga träningarna kommer att bli kallade igen när ordinarie träningar sätter i gång i Storvreten. Ingen förlorar sin plats genom att avstå de tillfälliga träningstiderna.

 

Samtliga träningstider för juli, augusti och september hittar ni i Sportadmin

 

Vid frågor eller funderingar ta kontakt med din tränare eller kansliet.

 

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 09/07 15:34 
Hem, 18/05 12:30 
Hem, 17/05 21:27 
 
Våra sponsorer & Samarbetspartners
Facebook