SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Botkyrka-Rönninge Simsällskap
Välkommen till vår hemsida

Terminsstart för A-, B- och C-gruppen HT 2024
2024-07-08 08:00

Välkomna till höstterminen 2024. Simträningarna drag igång från och med den 29/7.

 

Som vi tidigare har informerat om är Storvretsbadet stängt på grund av renoveringar fram till och med september månad. Därför kommer simträningarna för A-, B- och C-gruppen att hållas tillfälligt i Södertälje (Sydpoolen) och Solna simhall under juli, augusti och september.

 

Likt sommarträningarna blir A-, B- och C-gruppen en gemensam grupp i Sportadmin. Vi ber er svara i Sportadmin på om ni kommer delta på en träning eller inte.

 

Simmare i C-gruppen behöver inte närvara på samtliga träningstillfällen som erbjuds. När träningen startar för terminen bestämmer ni (simmare och vårdnadshavare) tillsammans med tränarna vilka dagar som ska gälla för dig.

 

I samband med detta mail skickar vi ut avisering med faktura för höstterminen 2024. 

 

Vill du avstå de tillfälliga träningarna i Södertälje och Solna ber vi att ni meddelar detta genom att klicka på texten/länken i aviseringsmailet ”Jag önskar att avstå de tillfälliga träningarna i Södertälje och Solna tills träningarna återupptas i Storvretsbadet (prel i oktober).”.

 

De simmare som väljer att avstå de tillfälliga träningarna kommer att bli kallade igen när ordinarie träningar sätter i gång i Storvreten. Ingen förlorar sin plats genom att avstå de tillfälliga träningstiderna.

 

Samtliga träningstider för juli, augusti och september hittar ni i Sportadmin

 

Vid frågor eller funderingar ta kontakt med din tränare eller kansliet.

 

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

 
Våra sponsorer & Samarbetspartners
Facebook